Nov obraz štajerskih fakinov je...

Kot že veste, je pred nekaj meseci, njihov sedaj nekdanji član ansambla Štajerski Fakini, korošec Miha Novak, odšel k enemu  izmed najbolj popularnih zasedb na slovenskem, skupini Čuki. Skozi poletje so vas razvajali na porokah in veselicah ob pomoči zamenjav na mestu basista, največkrat sta jim priskočila na pomoč njihov bivši član in prijatelj, ki je odšel v kvintetovske vode, Alen Partlič, ter basist, tudi enega izmed uspešnejših poročnih glasbenih skupin pri nas, Matjaž Gašperlin iz zasedbe Show band klobuk. Za kar se jima, kot pravijo, iz srca zahvaljujejo.

Po dolgih avdicijah ter vajah so ga našli… Novega člana, ki prihaja iz Vurberka.

Po prijavah na avdicije in vajah, na katerih je bilo okrog 20 basistov so se najbolj ujeli z Matejem Đurkinom. Izvrsten muzikant, glasbenik v vseh pogledih, ki ne le da samo dobro poje ter igra veliko inštrumentov na zelo kvalitetni ravni, temveč zna podati tudi veliko noto humorja, česar pri Šajerskih Fakinih ne manjka. V rosno mladih letih je sodeloval kot bobnar tudi z izvrstno pevko svetovnega kova Majo Keuc. Kar je še enkrat več dokaz, da skupino Štajerski Fakini sestavljajo res izvrstni glasbeniki, ki ponujajo širok repertuar, kvalitetno povezovanje programa in animacijo. Zato se ljudje na njih v veliki meri obračajo, ko rabijo glasbo za poroko ali super veselico.

Za učinkovitejše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Da bi izvedeli več o piškotkih, ki jih uporabljamo na tej strani, si preberite pogoje uporabe.

Sprejemam piškotke iz te strani:

EU Cookie Directive Module Information